Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - B Mønnike

Sider: [1] 2 ... 101
1
Jeg forsvarede vinduerne og deres totale isoleringsevne, men korrekt er da, at på de ældre ruder i Velfac systemerne  var der ikke en kuldespærre , det er der idag.
Ved større differencer mellem ude og indetemperaturer og for høj indendørs luftfugtighed (60% plus) kommer der kondens på ruden og håndtaget. Jeg har begge typer idag. De 28 år gamle, der har tendenserne, beskyttes mod den detalje at lukke døre og lufte ud i baderum, køkken og bryggers efter brug. De omtalte rum har de  nyeste fra sidste år og er bedøvende ligeglade med luftfugtigheds procenten  ;)

Og Ebbe jeg vil forsvare dem resten af mit liv. Jeg har ikke skulel bekymre mig om at skulle vedligeholde halvdelen af mine vinduer i 28 år og de fungerer som var de nye. Da resten kom til sidste år og jeg vil være 102 om 28 år tror jeg at vidues vedligeholdelsen kommer den næste ejer til at stå for. En lille detalje mit energibehov er kun 65% af gennemsnittet for 30 huse der næsten identiske med mit. Hvor d28 er beboet af to pensionister som i mit  :)

2
En anden tiltagende uskik er. at skriften ofte kræver et mikroskop for at kunne læses, eller er skrevet med hvid tekst på gul baggrund.

Så er der en anden detalje ved instruktioner og instruktionsbøger er at mindst 50% af teksten er advarsler og sikkerheds oplysninger som er der af angst for de bizarre amerikanske rets og erstatningsregler.

På mine høreapparatbatteriers indpakning står der som det første "Undgå at sluge"  ;D

3
Alt det andet, diverse / Sv: Borax
« Dato: 31, Oktober 2018 - 16:04 »
Kender du da nogle gode guldholdige  steder på Sjælland  Marek  ;D

Næh , jeg er udgået for flussmiddel til slaglodning, men da det er ret små mængder jeg skal bruge, har jeg ikke i sinde at købe dyre mærkevarer, der hovedsagligt består af borax

4
Alt det andet, diverse / Sv: Borax
« Dato: 30, Oktober 2018 - 11:59 »
Tak Marek  :D

5
Alt det andet, diverse / Sv: Håndlavede lædersko
« Dato: 28, Oktober 2018 - 22:31 »
Idag laves sko stadig  enkelt  i hånden, men hovedsagligt i bandagist-regi, fordi det er en kostbar proces idag, hvor selv  massebroducered standard lædersko er kostbare.er findes engelske skofirmaer der laver personlige sko efter mål.
De siges at være ret kostbare. Jeg ved at Mærsk Makinniy Møller havde engelske sko der specielt var lavet til ham ;D

Design drømmeskoene fra det britiske luksusbrand Church’s eller italienske Moreschi og få exceptionel indsigt i håndværket bag skoene, når mærkets egne eksperter kommer på visit hos Troelstrup.

6
Alt det andet, diverse / Borax
« Dato: 28, Oktober 2018 - 22:17 »
Hvor kan man købe borax uden at skulle forbi lægen ?

Tidligere kunne man købe det hos Matax, men nu kan det kun fås på apoteket mod en aflevering af en accept så man kan blande sig  et øjenskylle middel.

Jeg stødte på en artikel om guldgravning og genindvending af guld fra elektronik hvor man blev fortalt at man med fordel kunne anvende Borax istedet for kviksølv. Borax skulle få gulds smeltepunkt il at falde betragteligt. En egenskab der også kendes fra sølv og kobber når man anvender borax som flussmiddel når man slaglodder.
Har brugt mit flussmiddel og for at anskaffe nyt skal jeg være ansat i et firma der har en giftattest. Jeg har brugt 50 gram flussmiddel privat indtil nu, men nu er det ikke nemt at anskaffe sig det på grund af den nævnte regel.

7
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 27, Oktober 2018 - 11:12 »
Så er hackerne kommet igen nu forlanger de 800+ dollars i mailen der selv følgelig er slettet

8
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 20, Oktober 2018 - 11:45 »
Jeg reagerede ikke på den første mail andet ved at slette den. Nu er der dukket en ny op med et andet navn men med samme tekst, der også slettes >:(

9
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 18, Oktober 2018 - 19:38 »
Jeg fik den første mail  igår Morten, der påstod at jeg var hacket og hvis jeg ikke betalte 650$ i bitcoin inden 3 dage ville ser ske mig alverdens ulykker .......Jeg anser det for at være en fidus mail da min søn har fået den samme via et kodeord der aldrig har haft en maskine som hjemsted men er en adresse i skyen, som han aldrig har brugt  ;)

10
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 23, September 2018 - 13:21 »
Jeg får dagligt at vide at jeg har pådraget mig 4 vira....hvor jeg samtidigt får tilbudt hjælp ved at kunne klikke på en side for at få dem slettet. Jeg ignorerer dem totalt og sletter dem....dem er jeg ikke bange for.......hvem jeg er rigtigt bange for er Microsoft, der under dække af "opgraderinger" går ind og passiverer deres gamle programmer som jeg har købt i dyre domme, for at de så kan "udleje" de samme programmer for et år af gangen til en 6-700 kr per program

11
Alt det andet, diverse / Sv: Tekst forstyrrelser
« Dato: 21, September 2018 - 17:38 »
En anden browser hjalp  :)

12
Konstruktioner / Sv: Laster der påvirker rammekonstruktion
« Dato: 21, September 2018 - 17:35 »
Er det en stald 3 charniers ramme konstruktion ellers ville en mere præcis beskrivelse være opportunt :)

Kig i linket og find noget der ligner

http://www.nicolaigreen.dk/std10/disponering_af_kraftforloeb.htm


13
Alt det andet, diverse / Tekst forstyrrelser
« Dato: 16, September 2018 - 16:36 »
Der er noget kludder i indlæggenes etiketter. Teksten er dobbelt og de er placeret oven i hverandre.Det ændre sig så når man har været inde i indlæggene
Selve teksten i indlæggene leveres med to til tre ord i hver linie hvilket ikke ændrer sig, ved at gå ud og ind af indlæggene.


Noget helt andet er at jeg har fået en opfordring til at gå ind og moderere et indlæg af Bent som Mikker åbenbart er blevet fornærmet over. Hvis jeg var Mikker så havde jeg sagt "Pyt"

15
Om Ingeniørdebat.dk / Sv: Brev fra Banken
« Dato: 20, August 2018 - 22:10 »
Findes der ikke banker der er venligere ?

Sider: [1] 2 ... 101