Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - B Mønnike

Sider: [1] 2 ... 101
1
Jeg reagerede ikke på den første mail andet ved at slette den. Nu er der dukket en ny op med et andet navn men med samme tekst, der også slettes >:(

2
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 18, Oktober 2018 - 19:38 »
Jeg fik den første mail  igår Morten, der påstod at jeg var hacket og hvis jeg ikke betalte 650$ i bitcoin inden 3 dage ville ser ske mig alverdens ulykker .......Jeg anser det for at være en fidus mail da min søn har fået den samme via et kodeord der aldrig har haft en maskine som hjemsted men er en adresse i skyen, som han aldrig har brugt  ;)

3
Alt det andet, diverse / Sv: Hacking, pengeafpresning - og fup!
« Dato: 23, September 2018 - 13:21 »
Jeg får dagligt at vide at jeg har pådraget mig 4 vira....hvor jeg samtidigt får tilbudt hjælp ved at kunne klikke på en side for at få dem slettet. Jeg ignorerer dem totalt og sletter dem....dem er jeg ikke bange for.......hvem jeg er rigtigt bange for er Microsoft, der under dække af "opgraderinger" går ind og passiverer deres gamle programmer som jeg har købt i dyre domme, for at de så kan "udleje" de samme programmer for et år af gangen til en 6-700 kr per program

4
Alt det andet, diverse / Sv: Tekst forstyrrelser
« Dato: 21, September 2018 - 17:38 »
En anden browser hjalp  :)

5
Konstruktioner / Sv: Laster der påvirker rammekonstruktion
« Dato: 21, September 2018 - 17:35 »
Er det en stald 3 charniers ramme konstruktion ellers ville en mere præcis beskrivelse være opportunt :)

Kig i linket og find noget der ligner

http://www.nicolaigreen.dk/std10/disponering_af_kraftforloeb.htm


6
Alt det andet, diverse / Tekst forstyrrelser
« Dato: 16, September 2018 - 16:36 »
Der er noget kludder i indlæggenes etiketter. Teksten er dobbelt og de er placeret oven i hverandre.Det ændre sig så når man har været inde i indlæggene
Selve teksten i indlæggene leveres med to til tre ord i hver linie hvilket ikke ændrer sig, ved at gå ud og ind af indlæggene.


Noget helt andet er at jeg har fået en opfordring til at gå ind og moderere et indlæg af Bent som Mikker åbenbart er blevet fornærmet over. Hvis jeg var Mikker så havde jeg sagt "Pyt"

8
Om Ingeniørdebat.dk / Sv: Brev fra Banken
« Dato: 20, August 2018 - 22:10 »
Findes der ikke banker der er venligere ?

9
Computer / Sv: Telefonreklame
« Dato: 17, August 2018 - 15:17 »
Jeg selv er ikke plaget canvas opringninger, men min kone er.....var....for idag sletter hun alle anonyme opringninger og alle numre hun ikke kender, der ringer om aftenen/spisetid...straks. Hvis personer hun ikke kender, så vil i forbindelse med hende, kan de sende hende en mail, eller en besked med deres ærinde.

10
Overhovedet ikke Morten.....

 men 100mg kalk postevand skader ikke en motors kølesystem. At kalk kan skade et dampstrygejern er nok sandt


Men morsomt er det at den verdensberømte Asaa motor fra Asaa maskinfabrik, den såkaldte TUK TUK blev kølet ved fordampningskøling. Man startede den. Og nården så var håndvarm fyldt man kølekarret med det vand der nu var mulig og nemmest. Demineraliseret vand i Afrika var en sjælden vare. Men idag er den savnet som kværnmotor i det afrikanske landbrug, på grund af dens holdbarhed.

Men Dansk motor og maskinsamling ved Grenå har en usædvanlig samling af disse motorer. Fra de mindste til de største. Over 30 styk. Museet er bestemt et besøg værd når man har sommerhus eller ferierer på Mols.

https://motorsamlingen.dk/samlingen
11
Vi taler om at fylde …...1-2 liter vand på en bilkøler og ikke om at tappe køleren for at lave THE for så at fylde nyt vand  på køleren igen og igen som du gør det på din fløjtekedel, Morten.

PÅ mange advokaters gravstene står der HGAS ( Hvilket betyder;Han glemte at sondre :) ) som du gør det i det følgende:

""Ja, et refraktometer er et nyttigt og meget bredt anvendt måeinstrument, hvis man kan finde ud af at aflæse resultatet. Det kan man naturligvis, hvis man vælger et der er specielt kalibreret til glykolindholdet i kølervæske.
Men den måling siger ikke noget om kalk, og du forholder dig ikke til:"""

Til Hvad forholder jeg mig ikke til?????? Jeg fortæller da ret tydeligt hvordan man måler køleevnen af kølevæsken, hvad har det med kalk at gøre????

Må jeg være her. Jeg forklarer da omstændeligt at 100 mg kalk ikke vil og ikke kan genere en motors virkemåde.


Hvori består min usaglighed ?????

12
I dag bliver kølevæsken kontrolleret for glucol % ved serviceeftesyn, så den kan klare frostgrader, men det meste af kølervæsken  er vand, da vand er den bedste varmetransportør.

Man kan godt bruge almindeligt postevand til en efterfyldning en enkelt gang, men er der et kontinuerligt svind skal skal  man finde årsagen til lækagen og derudover hælde ny kølervæske på.
Hvis svindet skyldes en utæthed i kølersystemet skal det repareres snarest.

Men er det toppakningen der er brud på, så vandet kommer ind i cylinderen, kan det blive ret dyrt, da motoren vi tage skade. Det vil tage en mekaniker få minutter, at finde ud af om dette er tilfældet for vandet vil fjerne sodaflejringer på tændrør og ventiler.
 
Når toppakningen så skiftes (ret dyrt) vil kunne se hvilken cylinder hvor pakningen har været utæt. Brændkammeret er hel metallisk rent.


Kalkindholdet i postevand er forvindende lille.

Hårdhedsgraden på vand måles i °dH, som er udtryk for, hvor mange milligram (mg) kalk, der er i en liter vand. Fx betyder 100 °dH, at der er 100 mg kalk pr. liter.

Kølesystemets indre overflade er så stor at kalken fra en enkelt liter ikke skades af 100mg kalk fordelt på hele fladen. Jeg har aldrig haft problemer demed.

Men hører man til de forsigtige, ja så koster demineraliseret vand jo ikke en bondegård og så er kalk problemet løst.

Om kølevæsken er frost sikker, måles med et refraktometer, der både fås i en optisk version (som findes på alle værksteder) og en digital ditto. Refratometret anvendes også til kontrol af bremsevæske (og skæreolier og andre emusioner)


13
Fake news er fake news. Selv om der er glukol i kølevandet afsætter vandet eT beskyttende kalklag, da man ikke anvender demineraliseret vand  ;D

14
Ja Ebeltoft er en oplevelse. Især at krydse strandvejene (Nord ,syd og den i mellem). Jeg bemærkede også spejlene denne sommer som Campist. Der er forøvrigt en eklatant mangel på stoplys.
Skal dertil næste år :)

15
Prøv hos en campingvognsforhandler…...eller en autoophugger

Sider: [1] 2 ... 101