Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - insomniacno1

Sider: [1]
1
Hejsa, som det er nu, så sidder der et oliefyrskedel i fyrrummet tilsluttet til isokerne skorsten(godkendt af statoil og kommune) og det opvarmer radiatorer(som har være fyldt med glycol i alle år) i hele huset - der er elektrisk varmefordeler på loftet.

I 2010 forlangte vores åndsvage kommune at vi omgående skildte os af med olietanken fordi vi ikke kunne finde produktionsår (tidligere ejer af huset havde ikke vedlagt dette ved købet, 20 år efter kom der nye regler og var for sent af få fat i), jeg siger åndsvage kommune, fordi vi ifølge reglerne havde til 2015 at gøre dette, men det havde kommunen overset.

Siden da har vi opvarmet med el og gas, det bliver dyrt i længden, også selvom vi kun er i huset fra juni til starten af december - derefter på filippinerne(ingen opvarmning nødvendig der).

Nu går vi og tænker på at lease huset ud for 10-15 år, og så skal der være en permanent varmeløsning - Der er brugte olietanke på nettet til en billig penge(300 - 800 kr.), fra år 2007 og frem - men her tænker jeg at det nok vil være en bedre løsning hvis det blev et pillefyr eller andet. Der er vist nogle regler på vej(hvis ikke allerede vedtaget) om at ikke-co2neutrale installationer skal udskiftes snarest(kan også være en vildand).

Som jeg læser det må man selv sætte pilleovn op, men skal det være et pillefyr til centralvarme i enfamileshus så skal der fagmand på.

Huset er på 185m2 med 6 rum + 2 køkkener, 2 toiletter, 2 indgange med gang, lille foretning/bryggers, men vi benytter ikke alle rum og kan sådan set bare lukke for radiatoren i de ubenyttede rum(tilførelsen vil dog stadig være der).

Hvad vil være den bedste/billigste løsning - når man tager ovenstående i mente?

Olie, gas, brænde, pillefyr eller andet.

Og hvad kan man få tilskud til?


Håber at høre fra nogle eksperter:)

Mvh

Jan

Sider: [1]