Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - eigilw

Sider: [1] 2 ... 10
1
Konstruktioner / Sv: Timer til brændemærker
« Dato: 07, Januar 2018 - 19:55 »
Godt nytår.
Tak for kommentarerne. Jeg har taget et par billeder hvor man kan se teksten på terminalerne i modsætning til det 'officielle billede, men jeg har svært ved at tyde teksten bortset fra 10A. Og tak for din omsorg for mit ve og vel, chrismark, det sætter jeg stor pris på.

2
Konstruktioner / Sv: Timer til brændemærker
« Dato: 29, December 2017 - 10:42 »
Hej Marek.
Det er fint nok med måleinstrumenter, men spørgsmålet var hvad der skulle forbindes til den sidste terminal. Venlig hilsen Eigil

3
Konstruktioner / Sv: Timer til brændemærker
« Dato: 28, December 2017 - 17:27 »
Nu har jeg modtaget en timer fra eBay, se vedlagte tegning. Jeg går ud fra, at den terminal på relæet, der ikke er mærket, er til den neutrale 220v tilslutning, jeg kan ikke forestille mig andet, men jeg vil gerne være sikker.

4
Konstruktioner / Sv: Timer til brændemærker
« Dato: 28, November 2017 - 12:32 »
Jeg satser på timeren fra e-bay. Der kan ikke være meget forgjort i det køb.

5
Konstruktioner / Timer til brændemærker
« Dato: 02, November 2017 - 08:02 »
Er der en af jer der har en idé til en tidsstyret afbryder til et apparat der bruges til brændemærkning af træ-emner. Det skal kunne styres på sekunder. Venlig hilsen Eigil Winkel

6
Hej Mikael.
Tak for svaret, men da det kun er et par brædder bliver det for voldsomt. Jeg har allerede skiftet nogle af brædderne.

7
Nogle af gulvbrædderne i vores køkken giver efter fordi de har været høvlet af så mange gange, at fjer og not har sluppet. Gulvet er malet, så det gør ikke så meget med udseendet. Der er kun en etageadskillelse under, der ikke kan bære en understøtning. Brædderne går under et køkkenbord så jeg kan heller ikke skifte dem ud. Hvordan kan jeg afhjælpe det? Venlig hilsen Eigil Winkel

8
Til orientering sidder skabet der nu. Det måler 240 cm i bredden og 100 i højden og består af 3 skabe. Det sidder på en 16 mm krydsfinerplade der er sat fast med 6 stk.10 mm gennemgående bolte med store skiver på den modsatte side samt et stort antal skruer med dobbeltsikrede dyvler. Desuden hviler det på en gennemgående liste 24x24 mm.

9
Jeg skal sætte en stålplade op over et komfur. Den kommer til at sidde på en væg, der er malet med plastikmaling. Jeg har forestillet mig at sætte den op med fliseklæber, men inden jeg gør det vil jeg høre om nogen af jer derude har erfaringer med at sætte sådan en op eller gode forslag. Jeg har under alle omstændigheder tænkt mig at understøtte den mod glidning og hældning indtil den sidder fast.
Venlig hilsen
Eigil Winkel

10
Kære alle.
Mange tak for svarene. Nu er faldstammerne monteret af støbejern som tilrådet af VVS firmaet. Ifølge kommentarerne er det nok den mest ringe løsning, under alle omstændigheder mskal jeg ikke kloge mig over for et professionelt VVS-firma og risikere Storebæltstunnel-syndromet. Hvad med de udvendige rør i frostvejr?
Venlig hilsen
Eigil Winkel

11
Der er vel forøvrigt også den krølle, at hvis jeg foreslår en anden løsning end vvs-firmaet anbefaler, så kan de trække på skuldrene hvis der bliver problemer og sige, at sådan ville du jo have det lavet

12
Mange tak for svarene og de gode råd.
Jeg er i den heldige situation, at  badeværelset på den anden side af væggen er ved at blive renoveret, og der er ikke pudset op endnu.
Så jeg forestiller mig at montere 6 ankre i væggen med modhold på den anden side og gøre en krydsfinerplade, ca. 20 mm tyk fast til dem. Pladen skal så være lidt højere end skabene så ankrene kan monteres i pladen over og under skabet med møtrikker. Det nederste af pladen kan så også være fæste for bundlisten, som jeg er en stor tilhænger af. Jeg kan så yderligere fastgøre pladen med mange små skruer som foreslået.
Jeg er ikke så meget for at lime pladen fast, hvis jeg skal have den ned på et tidspunkt er der risiko for at væggen følger med.
Den skråtskårne liste er en god ide, men jeg tror ikke den i sig selv kan bære.
Og under alle omstændigheder skal vi ikke sætte de tungeste ting i skabet.
Venlig hilsen
Eigil Winkel

13
Vi har overtaget en lejlighed fra 1930 hvor der er en koksvæg mellem køkken og bad. Jeg vil gerne sætte nogle overskabe op i køkkenet, men mener ikke, at væggene kan bære dem uden videre. Er der nogen muligheder for at lave en form for forstærkning, så det kan lade sig gøre?
Venlig hilsen Eigil Winkel

14
Tak for svarene.
Jeg vil under alle omstændigheder følge vores vvs-firma, der vil bruge støbejernsfaldstammer. Det er godt at være klædt på over for ejerforeningen, der får lavet et alternativt tilbud fra deres sædvanlige vvs-firma, der i parentes bemærket har monteret et uisoleret PVC-rør som faldstamme i et erhvervslejemål under mig. Røret går dog ikke gennem etageadskillelsen. Lejeren der klager også over støjen.

15
Jeg er lige flyttet i lejlighed hvor badeværelset skal renoveres. Ejendommens faldstammer skal udskiftes i forbindelse med renovering af de enkelte lejligheder, hvilket betales af ejerforeningen (det er også mig i sidste ende). Problemet er, at bestyrelsen kun vil betale for faldstammer af pvc, mens vores vvs-mand siger, at det må man ikke i etagebyggeri med mindre de bliver isoleret af hensyn til støjen (muligvis også af hensyn til brandfare mener jeg). Vi bor på 1. sal i en 5-etagers ejendom.
Jeg vil gerne være helt klar i mælet når jeg taler med bestyrelsen, så hvad er reglerne?
Venlig hilsen
Eigil Winkel

Sider: [1] 2 ... 10