Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - rukumi

Sider: [1]
1
Brug af dette forum / Sv: Isoparaffin - hvad er det?
« Dato: 19, August 2020 - 16:22 »
Stor tak til Harbst og Uffe for at have gjort mig klogere.
Har talt med en venlig medarbejder hos Esbjerg Farve og Lakfabrik, og det lyder som om Faxe Oil Thinner er det produkt, der er brug for.
Desværre produceres det kun til ordre i ret store mængder, men der er håb om, at jeg kan komme med på en delportion i forbindelse med næste bestilling.

2
Brug af dette forum / Isoparaffin - hvad er det?
« Dato: 18, August 2020 - 13:52 »
Jeg har lovet en god ven der underviser i maleri, at der formentlig er hjælp at hente her.
Sagen er, at han tidligere har købt "isoparaffin" som anvendes til fortynding af oliemaling, hos en leverandør, der nu ikke findes. Isoparaffin anvendes som et miljøvenligt/mindre giftigt alternativ til terpentin, har jeg forstået.
Han har typisk mindre portioner, men er åben for at købe 5-10 liter hvis det er nødvendigt. Problemet er blot at finde et sted, hvor man sælger isoparaffin i så små mængder.
Selv har jeg fundet steder hvor det sælges på palletanke og i tromler, men det bliver lige voldsomt nok til et aftenskolehold.
Er der nogen her, som har kendskab til, hvor man kan købe det i mindre mængder - eller kendskab til om man vil kunne anvende et alternativt produkt.
Med min "ikke-ingeniør"-baggrund lyder det lidt som om han blot vil kunne købe såkaldt zibro-brændstof, men det har jeg dog ikke turdet foreslå ham ;-)
I håb om nogle kloge ord.

Sider: [1]