Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Leeberg

Sider: 1 ... 6 [7]
91
Alt det andet, diverse / Sv: Danske ord.. kun for sjov
« Dato: 05, August 2010 - 22:21 »
Karstens indlæg fik mig til at tænke på en sikkerhedsevaluering (Safety Area Inspection) jeg engang læste. Citeret her frit efter hukomelsen:
"Guy from Poland working at the turning bench, snakes are comming out and wearing no glasses".
Prøv at oversæt den direkte, og det giver næsten mening!

92
Alt det andet, diverse / Sv: Danske ord.. kun for sjov
« Dato: 04, August 2010 - 16:06 »
Helt galt går det med ord som gravko. Det er et forkortet ord for gravekompaniet. Det er kun journalister og kagekoner , som tror, at der er en entreprenørmaskine, som hedder en gravko.   

Men så er det blevet end del af sproget! Står både i retskrivnings og nudansk ordbøgerne.

93
Computer / Sv: Android applikationer (Agurketidsindlæg)
« Dato: 26, Juli 2010 - 18:34 »
"nummeruglen" - slår op på oplysningen hvis et ukendt nr ringer!

94
Computer / Sv: GPS via mobiltlf.
« Dato: 17, Juli 2010 - 07:06 »
Jeg mener at Garmin har lavet en GPS/Mobiltelefon, hvor fokus er på GPS delen, i modsætning til Smartphones hvor fokus er på telefondelen. Jeg ved dog ikke hvad den hedder - kan bare huske at den blev forudpræsenteret ved en messe el lign.

Derudover er der lavet en del "off-line kort" til smartphones så man slipper for at data-roame og får en bedre navigationsdel fx. co-pilot og Garmin har også et stykke software til smartphones.

Kender et par motorcykelkørere, der bruger deres smartphones som GPS på ferier (udstyret med holder, vandtæt itui og lader), og dermed slipper for at slæbe en ekstra GPS med. Kan forstille mig at man også kan få bilholdere til dem.

Har selv brugt min (en HTC Desire) et par gange i kbh, til at finde en bestemt vej eller offentlig transport (Google map indeholder og en slags rejseplan - og den er rimeligt opdateret, selv herhjemme på Bornholm).


95
Min kørte også forkert - men man kan selv rette det.

Gå ind under "profil" og "udseendet og layoutet indstillinger" - ved tidsformat, trykker du "auto-detect". Så skulle den gerne vise rigtigt.

96
Computer / Sv: Trådløs design SB-hub i ALDI
« Dato: 24, Maj 2010 - 11:09 »

97
Computer / Sv: HDMI og lyd i Windows7
« Dato: 09, Marts 2010 - 02:14 »
Du må lige fortælle lidt mere .

Bruger du samme kydkortdriver til din win7, som du gjorde til vista.

Har du opgraderet styresystemet,  eller har du gjort den ren og installeret forfra med win7.
Hvis du valgte sidste mulighed lod du så bare windows installationen selv om at finde en lyddriver, eller brugte du computerfabrikantens lydkortsdriver.

Har haft problemet med opgradering - og efter et hdd crash også med ren installation. Både med Vista og Win7 har jeg kørt med MS drivere til lydkortet - så er temligt sikker på at det er et problem/udfordring med Windows og ikke et driver spørgsmål!

98
Alt det andet, diverse / Inspiration til alle gør det selv folk!
« Dato: 08, Marts 2010 - 14:44 »
Jeg faldt over denne fine side, med inspiration til alle gør det selv folk ;)

http://thereifixedit.com/

Casper

99
Computer / HDMI og lyd i Windows7
« Dato: 08, Marts 2010 - 14:40 »
Da jeg brugte Vista skiftede windows automatisk lyd output til HDMI kablet når jeg sluttede dette til fjernsynet (jeg bruger min bærbare som blue-ray afspiller). Efter jeg har skiftet til Win7 sker dette ikke længere. Jeg skal ind i lydindstillinger stille standardenhed til HDMI og bagefter gå ind og ændre standardenhed til højtalere igen når jeg er færdig. Det er ikke fordi det er et stort problem, men er et irritationsmoment, og et tilbageskridt i forhold til Vista.
Er der nogle der har lignende problemer - gætter på det samme gælder ved eksterne højtalere - og måske nogen der ved hvordan man løser det?

mvh
Casper

100
Alt det andet, diverse / Sv: Optøning af frysevarer
« Dato: 03, August 2009 - 20:37 »
Jeg har altid troet at det var forbudt at sælge optøede frostvarer, men nu ser jeg at under visse omstændigheder er det tilladt.

Næste gang du kommer til Danmark, prøv at går ind i en Supe Best forretning. Køledisken, der er overklistret med "Har været frosset" mærker. Det har altid irriteret mig! Jeg vil hellere selv vælge om jeg vil optø mine varer eller smide dem i fryseren - og denne mulighed begrænser de, ved at tø varen for mig!

Casper

101
Computer / Sv: Linux på gammel PC
« Dato: 08, November 2008 - 11:42 »
At køre et DOS program bør ikke være noget problem for en standard version Linux. Ikke fordi jeg ved hvordan man gør, men der er god hjælp at hente i diverse linux-fora.


Jeg bruger Dosbox til at afvikle dos programmer under Vista. Dette program findes også i flere linux versioner! Det er hovedsagligt udviklet til at kunne afvikle gamle dos spil under xp/vista, men er også udemærket til andre programmer!

Casper Leeberg

102
Computer / Sv: Hvilken antivirus...
« Dato: 09, Juli 2008 - 14:25 »
Jeg bruger Avast på XP og den er gratis også efter 3 mdr, man skal bare lige huske at registrere sig, så får man tilsendt en aktiveringskode pr mail ;)...
Denne kode gælder i lidt over et år, hvorefter man lige skal registrere på ny. Men registreringsprocessen går let og smertefrit og kan lovligt gentages år efter år.

Programmet er, synes jeg, nemt at arbejde med og æder tilsyneladende ikke mange ressourcer. Jeg har dog ikke prøvet den på en Vistamaskine, men mon ikke også det virker?

Jeg har selv lige skiftet fra AVG til Avast på min Vista maskine - og er ganske tilfreds med den. Jeg blev træt af AVG da denne selv begyndte at opføre sig som "spyware" og konstant prøvede at sælge en ny (betalings) udgave.
Det eneste irriterende ved Avast er dens UI man lige skal vænde sig til (den minder meget om en bilradio).

103
Vedrørende den biologiske renhed af destilleret vand:
På skibe fremstiller man ofte ferskvand ved destillering under vakuum ved en temperatur på ca. 65 grader. På denne måde kan man udmærket anvende spildevarmen fra maskinen til destillationen. Men da vandet ikke kommer over 100 grader, kan man ikke regne med at bakterier dræbes.

Efter ferskvands generatoren på et skib pumper man normalt vandet igennem enten en UV eller Sølv sterilisator for at sikre renheden.
 Ved en fordamper temperatur på 50-54 g. C kan man typisk producere 25-35 m^3 vand i døgnet (kogepunktet er lavere men denne temperatur sikrer en tilstrækkelig overhedning) - vel om mærke vand der er stort set gratis da spildvarme fra kølevandet udnyttes.
Typisk blive vandet også pumpet igennem et sandfilter for at tilføre list smag og hårdhed, men man skal stadig være MEGET påpasselig med shampoen.

Casper Leeberg

104
Computer / Sv: Kan internettet gå i stykker?
« Dato: 01, Marts 2008 - 12:13 »
Jeg tog chancen:

Personliggjort Søgeresultaterne 1 - 10 ud af ca. 1.660.000.000 for google. (0,16 sekunder)

mvh
Casper Leeberg

Sider: 1 ... 6 [7]