Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Masterswingking

Sider: [1]
1
Hej derude :-)

Jeg har et lille start-up, hvori vi laver kosmetikprodukter med kaffegrums.

Lige nu modtager vi kaffegrumset fra festivaller, hoteller og restauranter. Det resulterer i, at kaffegrumset indeholder en del væske. Kaffegrumset skal efter tørring være tilstrækkeligt tørt til, at blive opbevaret forsvarligt uden risiko for mikrobiologisk aktivitet. Det drejer sig om ca. 50-100kg pr måned.

Derfor spørger jeg jer:

- Hvad er den mest energirigtige måde, at tørre kaffegrumset på, under forsvarlige og bæredygtige forhold?

- Hvordan burde man i et drømmescenarie opbevare kaffegrumset inden det bliver til produkter?


Jeg glæder mig til at høre jeres bud :)


De bedste hilsner
Simon

Sider: [1]