1
Naturvidenskab, matematik, fysik, kemi, biologi / Sv: Hvad kan man gøre for at undgå sur mælk?
« Dato: 09, November 2008 - 19:32 »
Hej,
Tak for alle jeres indlæg. Det har været til stor gavn for os.
Vi er nu nået til den endelige fase af eksperimentet som indebærer et sidste spørgsmål til jer.
Vi har indsamlet en masse idéer som vi gerne vil have at i giver os jeres feedback på, så vi kan se hvilke nogen der i realiteten er de bedste.
Nedenfor ses de 5 kategorier som repræsenterer de indsamlede idéer. I skal give hver kategori en karakter fra 1-6 (6 = bedst , 1 = dårligst) (den samme karakter må godt gives flere gange).
Vi ser frem til at se jeres besvarelser.
på forhånd tak.
Ide Kategorier
1.Funktionelle tiltag – brugerens metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Brugeren kan eksempelvis selv benytte sig af remedier der kan hjælpe med at oplyse dem om mælken er drikkelig. Evt. PH strips eller et køkken redskab specielt designet til at måle mælkens friskhed
2.Teknologiske forbedringer – Emballage - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Mælkens friskhed vil blive forlænget gennem brug af et mere effektivt materiale. Evt. bedre isolering så mælken ikke udsættes for temperatur udsving samt lys.
3.Teknologiske forbedringer – Indikatorer - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Emballagen vil være udstyret med en indikator der måler mælkens friskhed eller om mælken har været opbevaret ved for høj temperatur
4.Midler der kan hjælpe/informere brugeren om metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Der kan findes information om opbevaring af mælken på kartonen eller et den kunne være udstyret med et skrabefelt så man let kunne notere hvornår den er blevet åbnet.
5.Alternative produkter
Eksempel:
Substituerende produkter der kan erstatte mælk samt løse problemstillingen med holdbarheden.
?
Tak for alle jeres indlæg. Det har været til stor gavn for os.
Vi er nu nået til den endelige fase af eksperimentet som indebærer et sidste spørgsmål til jer.
Vi har indsamlet en masse idéer som vi gerne vil have at i giver os jeres feedback på, så vi kan se hvilke nogen der i realiteten er de bedste.
Nedenfor ses de 5 kategorier som repræsenterer de indsamlede idéer. I skal give hver kategori en karakter fra 1-6 (6 = bedst , 1 = dårligst) (den samme karakter må godt gives flere gange).
Vi ser frem til at se jeres besvarelser.
på forhånd tak.
Ide Kategorier
1.Funktionelle tiltag – brugerens metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Brugeren kan eksempelvis selv benytte sig af remedier der kan hjælpe med at oplyse dem om mælken er drikkelig. Evt. PH strips eller et køkken redskab specielt designet til at måle mælkens friskhed
2.Teknologiske forbedringer – Emballage - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Mælkens friskhed vil blive forlænget gennem brug af et mere effektivt materiale. Evt. bedre isolering så mælken ikke udsættes for temperatur udsving samt lys.
3.Teknologiske forbedringer – Indikatorer - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Emballagen vil være udstyret med en indikator der måler mælkens friskhed eller om mælken har været opbevaret ved for høj temperatur
4.Midler der kan hjælpe/informere brugeren om metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Der kan findes information om opbevaring af mælken på kartonen eller et den kunne være udstyret med et skrabefelt så man let kunne notere hvornår den er blevet åbnet.
5.Alternative produkter
Eksempel:
Substituerende produkter der kan erstatte mælk samt løse problemstillingen med holdbarheden.
?