Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Hartsteen

Sider: [1]
1
Hej,

Tak for alle jeres indlæg. Det har været til stor gavn for os.

Vi er nu nået til den endelige fase af eksperimentet som indebærer et sidste spørgsmål til jer.

Vi har indsamlet en masse idéer som vi gerne vil have at i giver os jeres feedback på, så vi kan se hvilke nogen der i realiteten er de bedste.

Nedenfor ses de 5 kategorier som repræsenterer de indsamlede idéer. I skal give hver kategori en karakter fra 1-6 (6 = bedst , 1 = dårligst) (den samme karakter må godt gives flere gange).

Vi ser frem til at se jeres besvarelser.
på forhånd tak.


Ide Kategorier

1.Funktionelle tiltag – brugerens metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Brugeren kan eksempelvis selv benytte sig af remedier der kan hjælpe med at oplyse dem om mælken er drikkelig. Evt. PH strips eller et køkken redskab specielt designet til at måle mælkens friskhed


2.Teknologiske forbedringer – Emballage - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Mælkens friskhed vil blive forlænget gennem brug af et mere effektivt materiale. Evt. bedre isolering så mælken ikke udsættes for temperatur udsving samt lys.


3.Teknologiske forbedringer – Indikatorer - producentens metoder for at forebygge problemet
Eksempel:
Emballagen vil være udstyret med en indikator der måler mælkens friskhed eller om mælken har været opbevaret ved for høj temperatur


4.Midler der kan hjælpe/informere brugeren om metoder for at undgå problemet
Eksempel:
Der kan findes information om opbevaring af mælken på kartonen eller et den kunne være udstyret med et skrabefelt så man let kunne notere hvornår den er blevet åbnet.


5.Alternative produkter
Eksempel:
Substituerende produkter der kan erstatte mælk samt løse problemstillingen med holdbarheden.
 
?

2
Tak for jeres svar.

Ud fra jeres svar kan jeg forstå, at I ikke ser sur mælk som n gene

Grunden til dette spørgsmål blev langt op på forumet er for at afprøve "bruger-styret-innovation" dvs. at poste en problemstilling (som en række almindelige mennesker er bekendt med) på en række forums og se hvilke løsningsforslag brugerne (jer) kommer med til løsning af problemet. Dette da det ifølge flere teorier ofte er brugerne (jer), der faktisk kommer med de mest nuskabende ideer til en problemstilling og ikke eksperterne i "hvide kitler" ude i erhvervslivet.

Det vi søger (for at specificere vores spørgsmål) er derfor ikke løsninger som "... sæt mælken i køleskabet" eller "brug dine sanser", da dette er standardmetoder de fleste skulle kende, men nærmere hvordan en produktet, indpakningen el. lign. kunne forbedres for at gøre dette mere brugervenligt for alle.

Håber at på at få nogle spændende og kreative indlæg...

Mvh.
 Hans Peter

3
Kære forumdeltagere

Vi kender alle den ubehagelige fornemmelsen af at hælde sur, gammel mælk over vores cornflakes eller ned i kaffen. Den sure smag der spreder sig i munden og den kvalmende duft, der rammer næsen.
Når vi skal identificere sur mælk, involverer det at tage et sip, se på mælken eller lugte til kartonen. Men er det de bedste/eneste muligheder?

Vi er en gruppe kandidatstuderende der researcher brugerinnovation på CBS. Vi undersøger sur mælk, og har brug for dine svar på disse spørgsmål for at løse vores opgave.

Hvordan identificerer du sur mælk?
Hvad han gøres for at undgå at drikke sur mælk?
Hvordan kan ubehagelige oplevelser med sur mælk mindskes?

På forhånd tak
   Hans Christian, Julius, Morten, Rune and Hans Peter

Sider: [1]