Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - B Mønnike

Sider: [1] 2 ... 5
1
Min kones Elcykel  hvor batteriet er 100% opladet og og styredisplayet   viser hvad der kunne ønskes men hvor motoren ikke reagerer normalt( virker ikke).
Hvorledes griber man det ad?

3
Konstruktioner / Rumteleskopet James Webb
« Dato: 04, Januar 2022 - 18:07 »
Det bliver interessant at se hvad det nye rumteleskop kan præstere af billeder fra "langtbortistan".

4
Computer / kuldebroer Sv: GPU Power...?
« Dato: 31, December 2021 - 14:36 »
Ganske rigtigt Ebbe ;)

Den erfaring med dugvåde håndtag på de første Velfac vinduer lærte mig og konen at lufte ud. ;D
Fordi Vi var ikke vandt til den tæthed, som de nye vinduer var i besiddelse af , det gav et mindre luftskifte end de vinduer de erstattede....men ja,  dette er ændret siden, kan jeg se på mine nyeste Velfacvinduer.

Men reelt har de "frygtelige" kuldebroer nu ikke betydet noget væsentligt for Os. Vi bor på en vej med 12 af de  samme slags huse. Vi får årligt at vide at vort energiforbrug er på 65% af gennemsnittet for disse huse. Vi holder temperaturen omkring 21,5 grad og har en lav fastpris på gassen et godt stykke tid endnu :D5
Alt det andet, diverse / Hvor er Morten Jødal ?
« Dato: 26, Februar 2021 - 22:58 »
Jeg har savnet Mortens tilstedeværelse her på stedet

6
Konstruktioner / moderne vinddrevne skibe
« Dato: 20, November 2020 - 13:20 »
Når Nøren gemmer et offentligt tilgængeligt emne bag en betalingsmur vil jeg fremover offentliggøre dem her.

Oceanbird vil kunne bestilles næste år og ville kunnes leveres næste næste år.

Det er et skib der i første omgang er beregnet på at transportere biler Det er forsynet med teleskopsejl der kan reduceres i stormvejr.

https://www.youtube.com/watch?v=3psHz8aYBek&ab_channel=SteelGuruBusinessNews

7
Om Ingeniørdebat.dk / Engang for længe siden
« Dato: 08, Oktober 2020 - 10:56 »
Blev dette sted skabt af Ebbe Tranberg, fordi han med flere var utilfredse med Ingeniørens debat politik.

Både Ebbe, Michael og jeg skriver igen på Ingeniørens debatsider, men jeg kan se at ingeniøren gemmer også her på dette sted gemmer sine artikler bag en betalingsmur i henvisningsafsnittet nederst .

Grunden for at vi fulgte Ebbe med herover var netop et betalingskaos på ingeniørens debat sider den gang.

Jeg skriver som sagt på debat siderne af teknisk politiske årsager indtil det totale kaos der bliver for meget......men jeg synes ikke at vi skal vise emner fra ingeniøren der er gemt bag en betalingsmur, men gerne dem som ikke er, så de som kommer her også kan læse de"frie"
artikler

8
Om Ingeniørdebat.dk / Bak Kamera til min elcykel
« Dato: 31, Juli 2020 - 13:09 »
Når jeg futter rundt på min elcykel anvender jeg et spejl til at orientere mig hvad der kunne finde på at overhale mig bagfra.

Men jeg bliver alt for tit overhalet af folk der ikke anvender en cykelklokke, men som 1 meter bag mig snerrer meget højt BAGFRA !

Jeg kunne derfor ønske mig en kamerakombination hvor skærmen var placeret midt på styret og et kamera der registrerede bagfra kommende tåber.

Jeg kan finde læssevis af kameraer til biler men ingen der egner sig til en cykel.

Er der nogen af jer der har kendskab til noget sådant?

9
Naturvidenskab, matematik, fysik, kemi, biologi / EXTRA PC
« Dato: 18, Februar 2020 - 11:05 »
Min iPad er lige blevet ubrugelig fordi den forlanger at få kodeordet til iCloud, en ting jeg aldrig har anvendt og aldrig har lavet et kodeord til.

Jeg har indgroet mistanke til "skyer" for en dag, holder den gratis periode op og man kan så kun få sine data tilbage mod betaling. Sådan er det gået med Microsoft Outlook der nu kaldes Outlook 365 og skal betales en gang årligt hvis man vil fortsætte.

 Da jeg har en del ældre laptoppe kunne jeg tænke mig at anvende Extra Pc på dem for at blive fri for Google og Microsoft terror ved at den bliver min kontakt til nettet og derefter lukke for netadgang på denne jeg skriver på nu.  Jeg har overvejet Linux løsninger før men har fundet installeringerne en del bøvlet

Den reklame der vises her for Extra PC finder jeg interessant, men er dimsen virkelig brugbar????

 

10
Annoncer som denne....som jeg opfatter som unødvendig agressive

"Start download
Mangler nødvendige driver?
Find og installer manglende drivere for at sikre ydeevne. Start nu."
 
Eller datingannoncerne der starter som overskriftsfyld.....er nyheder som jeg ikke er informeret om skulle have i kassen vor interesse.........med mindre de skæpper  for os.

11
Personligt er jeg imod men hvad synes i?

12
Alt det andet, diverse / Borax
« Dato: 28, Oktober 2018 - 22:17 »
Hvor kan man købe borax uden at skulle forbi lægen ?

Tidligere kunne man købe det hos Matax, men nu kan det kun fås på apoteket mod en aflevering af en accept så man kan blande sig  et øjenskylle middel.

Jeg stødte på en artikel om guldgravning og genindvending af guld fra elektronik hvor man blev fortalt at man med fordel kunne anvende Borax istedet for kviksølv. Borax skulle få gulds smeltepunkt il at falde betragteligt. En egenskab der også kendes fra sølv og kobber når man anvender borax som flussmiddel når man slaglodder.
Har brugt mit flussmiddel og for at anskaffe nyt skal jeg være ansat i et firma der har en giftattest. Jeg har brugt 50 gram flussmiddel privat indtil nu, men nu er det ikke nemt at anskaffe sig det på grund af den nævnte regel.

13
Alt det andet, diverse / Tekst forstyrrelser
« Dato: 16, September 2018 - 16:36 »
Der er noget kludder i indlæggenes etiketter. Teksten er dobbelt og de er placeret oven i hverandre.Det ændre sig så når man har været inde i indlæggene
Selve teksten i indlæggene leveres med to til tre ord i hver linie hvilket ikke ændrer sig, ved at gå ud og ind af indlæggene.


Noget helt andet er at jeg har fået en opfordring til at gå ind og moderere et indlæg af Bent som Mikker åbenbart er blevet fornærmet over. Hvis jeg var Mikker så havde jeg sagt "Pyt"

14
Bil og båd, MC og alt andet transport / Kystsikringer og diger
« Dato: 06, Januar 2017 - 17:33 »
Jeg undrer mig at kystsikring ikke kommer før en forøgelsen af borgmestres lønninger med 34%.

Nu er jeg så heldig at befinde mig i kote 60 og i øvrigt på den højeste knold (65 cm) i kvarteret, så stormfloder er kun noget der rammer mine forsikringspræmier.

Men alligevel undrer det mig, at politikerne er så længe om at træffe de nødvendige forholdsregler. Esben Lunde Larsen fraskriver sig ethvert ansvar ved at påstå at det er kommunernes sag.

Hvis man går ind for at GW skyldes, at vi udleder for mange drivhusgasser og sætter hårdt ind imod udledninger fra politikerside, så undrer det mig. at man ikke fra børnehaven på slotsholmen , sætter ind imod resultatet af denne GW resultater.

Hollænderne er ikke i tvivl. Uden diger intet Holland. Men dette er tilsyneladende ikke gået op for de 179 bandekrigere at der er vigtigere ting for os danskere, end at Lars løkke forbliver at være statsminister og Anders Samuelsen er klatret ned fra træet.

15
Computer / Mobiler der selv ringer op
« Dato: 29, December 2016 - 21:04 »
Min kone har en iPhone 5 der af og til  selv ringer op til de som står på hendes kontaktliste.
Jeg har prøvet at finde årsagen, men uden held.....er der andre der har dette problem?

Sider: [1] 2 ... 5