Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - John Wellendorph

Sider: [1] 2 ... 5
1
Tak for kommentarer så langt.

2
Tak JJ

Jeg har dog allerede været forbi mange sider - og ledte derfor mest efter en eller flere der havde personlig erfaring med et husholdningssystem her i DK.

Og dertil kunne det være spændende at høre jeres mening om nødvendigheden af selv at gøre noget ekstra for at rense vandværksvand set i lyset af de snart daglige artikler om nye fund af skadelige stoffer i vores drikkevand.

John

3
I øjeblikket både hører og ser man meget om fund af det ene eller andet skadelige stof i vores drikkevand.

Er der nogen herinde der ved nok om vandkvalitet samt om der på markedet eksistere noget man på husstandsniveau kan bruge til at rense vandet for nogen af de skadelige stoffer?

dbh
John

4
Med fare for at åbne en helt anden tråd vil jeg nu alligevel slå et slag for brændeovnen. Det kan godt være at den ikke prismæssig med i denne situation men hyggefaktoren slår langt de øvrige forslag.

5
Konstruktioner / Sv: Gasfjeder og paneler på galven af hus
« Dato: 04, Februar 2015 - 14:55 »
Prøv også at tjekke Venetian Solar. Deres løsning ligner noget du kunne bruge.

8
Computer / Sv: Simpel lynbeskyttelse
« Dato: 08, August 2014 - 10:18 »
Hvis man skulle trække stikkene ud hver gang DMI varsler "Farligt vejr" ville det være næmmere kun at sætte stikket i når komputeren skal bruges  ;D

9
Tak for begge svar.

Det kunne være lidt sjovt at prøve brillerne - men jeg tror at jeg vil spare pengene  ;D


10
Jeg bruger kontaktlinser og / eller læsebriller  8)

Jeg fik for noget tid siden et godt trik til hvis man havde glemt sine læse briller. Man tager bare og knytter sin pegefinger helt ind mod tomlen således at der kommer et lille bitte hul som holder tæt op til øjet. Så kan man lige pludselig læse det der før var sløret. Jeg ved ikke med hvor stor styrke det virker (jeg har +3,5 / +2,5) og det virker fint. MEN hvorfor ?

 

11
Computer / Sv: Google virker pludselig ikke...?
« Dato: 29, April 2014 - 09:30 »
Min IT mand ville sige "prøv at slukke router, modem og WIFI mm - og tilslut så igen. Så virker det sikkert" Han har tit ret :o) Vh John

12
Computer / Sv: Solid State HD
« Dato: 10, Marts 2014 - 10:27 »
Jeg har hørt at hvis en SSD dør så er den død - altså HELT død. Har selv lige været heldig at ALT materiale fra en "død" HDD kunne reddes. Men hvis man bare tager backup betyder muligheden for en genoplivning jo mindre ;o)

13
Hej Jens

Hvis du kun skal have en "hyggeovn" er det jo lige meget hvor stort dit hus er. Tænk derfor kun på hvor stort det rum du skal have den stående i er og om du kan lide formen. Pas på at den ikke bliver for stor for rummet da der hurtigt kan blive for varmt.

14
Hej Morten

Tak for dit svar. Spørgsmålet var for en ven - jeg tror jeg inviterer ham med på siden og så kan det være at der er lidt opfølgende spørgsmål.

vh

John

15
Godt nytår til jer alle.

Jeg har et lille spørgsmål som I sikkert kan hjælpe med.

Hvis man har brug for en høj alkohol % på omk. 70 kan man så klare dette ved frysning - altså hvis man fx. tager en Rød Ålborg og kommer den i en -80°C fryser vil man så kunne filtrere vand væk i form af "grødis" og få en væske tilbage der har en højre aklohol % end de 40 man startede med ?

På forhånd tak.

John

Sider: [1] 2 ... 5