efter 5 år får Ingeniørdebat.dk nu en ansigtsløftning
Hartsteen bruger åbentbart betegnelsen sur i betydningen fordærvet. Det må da være forkert, når det drejer sig om mælk.
1.Funktionelle tiltag – brugerens metoder for at undgå problemetEksempel:Brugeren kan eksempelvis selv benytte sig af remedier der kan hjælpe med at oplyse dem om mælken er drikkelig. Evt. PH strips eller et køkken redskab specielt designet til at måle mælkens friskhed
2.Teknologiske forbedringer – Emballage - producentens metoder for at forebygge problemetEksempel:Mælkens friskhed vil blive forlænget gennem brug af et mere effektivt materiale. Evt. bedre isolering så mælken ikke udsættes for temperatur udsving samt lys.
3.Teknologiske forbedringer – Indikatorer - producentens metoder for at forebygge problemetEksempel:Emballagen vil være udstyret med en indikator der måler mælkens friskhed eller om mælken har været opbevaret ved for høj temperatur
4.Midler der kan hjælpe/informere brugeren om metoder for at undgå problemetEksempel:Der kan findes information om opbevaring af mælken på kartonen eller et den kunne være udstyret med et skrabefelt så man let kunne notere hvornår den er blevet åbnet.
5.Alternative produkterEksempel:Substituerende produkter der kan erstatte mælk samt løse problemstillingen med holdbarheden.