efter 5 år får Ingeniørdebat.dk nu en ansigtsløftning
Om det skyldes at mine römertopfe altid har været så godt "indstegte" at de ikke kan suge vand, ved jeg ikke, de suger altså ikke vand!
Fordelen ved en stegeso er at den virker som en "mindre ovn" som holder mere på smagsstofferne.
Hvis den er af uglaseret ler, kan det godt have noget på sig, da vandet giver bedre varmetransport gennem leret, så det opvarmes mere jævnt.Men de hidtidige indlæg - ikke mindst John Larssons videnskabelige tilgang til problemet - har fået mig til at antage, at de fleste meninger om sagen er skrevet af folk uden egentlig viden. "Man plejer" - og "jeg har hørt at det er fordi" ...Selv bliver jeg ved med at bruge stegeposer, der kan perforeres med en gaffel.
Hvorvidt det er afgørende for stegeegenskaberne er naturligvis et andet spørgsmål, hvis besvarelse kræver yderligere eksperimenter.
Det forekommer mig, at omfanget af tests nærmer sig menge gentagelser og vurdering af professionelle smagere,...
Er der nogen, der har erfaringer - den skal helst lykkes den første gang