1
Naturvidenskab, matematik, fysik, kemi, biologi / Geleringsmiddel
« Dato: 18, Juni 2009 - 21:09 »
Jeg har brug for et geleringsmiddel. Jeg har ledt efter noget på nettet, men hidtil uden held, så derfor prøver jeg her.
Det skal:
Blandes med vand til en konsistens lidt tykkere end chreme
fraiche. (Eksperimenter må endelig afgøre hvor tykt).
Kunne tåle gentagne opvarmninger i microbølgeovn, samt
kortvarrigt kunne tåle kogning.
Det skal ikke nødvendigvis være fødevaregodkendt, men det skal
ikke være sundhedsskadeligt ved indtag i små mængder, samt
hudkontakt.
Konsistensen skal helst ikke ændre sig væsentligt ved opvarmning.
Det skal kunne tåle dagslys.
Og så skal jeg have fundet et konserveringsmiddel dertil.
Forslag modtages gerne.
Gelén bliver forseglet i en lufttæt pose.
MVH
Peter
Det skal:
Blandes med vand til en konsistens lidt tykkere end chreme
fraiche. (Eksperimenter må endelig afgøre hvor tykt).
Kunne tåle gentagne opvarmninger i microbølgeovn, samt
kortvarrigt kunne tåle kogning.
Det skal ikke nødvendigvis være fødevaregodkendt, men det skal
ikke være sundhedsskadeligt ved indtag i små mængder, samt
hudkontakt.
Konsistensen skal helst ikke ændre sig væsentligt ved opvarmning.
Det skal kunne tåle dagslys.
Og så skal jeg have fundet et konserveringsmiddel dertil.
Forslag modtages gerne.
Gelén bliver forseglet i en lufttæt pose.
MVH
Peter