Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - John Wellendorph

Sider: [1] 2 ... 5
1
Med fare for at åbne en helt anden tråd vil jeg nu alligevel slå et slag for brændeovnen. Det kan godt være at den ikke prismæssig med i denne situation men hyggefaktoren slår langt de øvrige forslag.

2
Konstruktioner / Sv: Gasfjeder og paneler på galven af hus
« Dato: 04, Februar 2015 - 14:55 »
Prøv også at tjekke Venetian Solar. Deres løsning ligner noget du kunne bruge.

5
Computer / Sv: Simpel lynbeskyttelse
« Dato: 08, August 2014 - 10:18 »
Hvis man skulle trække stikkene ud hver gang DMI varsler "Farligt vejr" ville det være næmmere kun at sætte stikket i når komputeren skal bruges  ;D

6
Tak for begge svar.

Det kunne være lidt sjovt at prøve brillerne - men jeg tror at jeg vil spare pengene  ;D


7
Jeg bruger kontaktlinser og / eller læsebriller  8)

Jeg fik for noget tid siden et godt trik til hvis man havde glemt sine læse briller. Man tager bare og knytter sin pegefinger helt ind mod tomlen således at der kommer et lille bitte hul som holder tæt op til øjet. Så kan man lige pludselig læse det der før var sløret. Jeg ved ikke med hvor stor styrke det virker (jeg har +3,5 / +2,5) og det virker fint. MEN hvorfor ?

 

8
Computer / Sv: Google virker pludselig ikke...?
« Dato: 29, April 2014 - 09:30 »
Min IT mand ville sige "prøv at slukke router, modem og WIFI mm - og tilslut så igen. Så virker det sikkert" Han har tit ret :o) Vh John

9
Computer / Sv: Solid State HD
« Dato: 10, Marts 2014 - 10:27 »
Jeg har hørt at hvis en SSD dør så er den død - altså HELT død. Har selv lige været heldig at ALT materiale fra en "død" HDD kunne reddes. Men hvis man bare tager backup betyder muligheden for en genoplivning jo mindre ;o)

10
Hej Jens

Hvis du kun skal have en "hyggeovn" er det jo lige meget hvor stort dit hus er. Tænk derfor kun på hvor stort det rum du skal have den stående i er og om du kan lide formen. Pas på at den ikke bliver for stor for rummet da der hurtigt kan blive for varmt.

11
Hej Morten

Tak for dit svar. Spørgsmålet var for en ven - jeg tror jeg inviterer ham med på siden og så kan det være at der er lidt opfølgende spørgsmål.

vh

John

12
Godt nytår til jer alle.

Jeg har et lille spørgsmål som I sikkert kan hjælpe med.

Hvis man har brug for en høj alkohol % på omk. 70 kan man så klare dette ved frysning - altså hvis man fx. tager en Rød Ålborg og kommer den i en -80°C fryser vil man så kunne filtrere vand væk i form af "grødis" og få en væske tilbage der har en højre aklohol % end de 40 man startede med ?

På forhånd tak.

John

13
Computer / Sv: Lithium Ion vs. polymer
« Dato: 19, Juni 2013 - 13:29 »
Kære alle

Så er der valgt. Der er indkøbt et stk. bærbar med 6 cellet litium ion batteri.

Tak for svar(et)

Vh John

14
Computer / Lithium Ion vs. polymer
« Dato: 11, Juni 2013 - 15:35 »
Oh, alt vidende venner.

Ifm. forestående køb af ny bærbar er jeg kommet til et valg / fravalg. De fleste bærbare har i dag et Litium Ion batteri men enkelte har et Litium Polymer batteri.

Er der nogen der ved hvilket der score bedst ifm. :
1.   Batteritid
2.   Ladetid
3.   Antal ladegange
4.   Vægt
5.   Andet

Alt andet lige, hvad skal jeg vælge ?

På forhånd tak for svar

John

15
Alt det andet, diverse / Sv: Papirbilleder
« Dato: 13, Januar 2011 - 11:37 »
Jeg var for langsom - konen har i går afleveret billederne (personligt) i en fotohandler ::) - men så må jeg jo bare være hurtiger næste gang  :D

Tak for indlæg - kom gerne med flereS

John

Sider: [1] 2 ... 5